MDB1051 Kodlu İngilizce 1 Dersi İle İlgili RevizeTüm Duyurular
EYL

İngilizce 1 dersi sistem tarafından otomatik olarak seçilmeyecektir; öğrencinin kendisi ders programında belirtilen grup dersini seçmelidir.

• 2020-2021 ders kayıtlarından sonra kapanan gruplar nedeniyle grup numaralarında ve derslik bilgilerinde değişiklikler söz konusu olabilir. Bu nedenle ders kayıtları bittikten sonra öğrencilerin mutlaka USIS’teki haftalık ders programı bölümünden kayıtlı oldukları güncel grup numaralarını ve www.ybd.yildiz.edu.tr adresinden de grubun derslik bilgisini kontrol etmesi kendi sorumluluklarıdır. Seçtikleri gruptan farklı bir gruba aktarılmış olan öğrencilerin ve/veya grubunun kapatıldığından haberdar olmayan öğrencilerin mazeretleri kabul edilmez. Her öğrenci yalnızca kayıtlı olduğu grupta derse devam edebileceğinden herhangi bir grupta derse devam etmiş olsa dahi yoklamadan kalmış sayılır.
  • USIS üzerinden kayıt olduğunuz grubun öğrenci sayısının yetersiz olması sebebiyle kapatılmış olması halinde iki seçenek mevcuttur:

1.     Kapatılan gruptaki öğrenciler aynı gün ve aynı saatteki başka bir bölüm için açılmış olan gruplara aktarılırlar.

2.     Kapatılan grubun kuşağında aktarma yapılabilecek başka bir grup yoksa grup tamamen kapatılır. Bu gruba kaydolmuş olan öğrenciler kendi bölümlerine bir dilekçe ile başvurarak kapatılan gruptan kayıtlarını sildirmeli ve (varsa) programlarına uygun başka bir gün ve saatteki bir gruba aktarılmayı talep etmelidirler.

• Dersler 09 Ekim 2020 Cuma günü başlayacaktır. İlk haftadan itibaren dersler yapılacak ve yoklama alınacaktır. Ders öncesinde ders kitabını temin edip derslere katılmanız gerekmektedir (Ders kitabı: Pioneer elementary)