Bahar Dönemi Ders KayıtlarıTüm Duyurular
OCAK

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılı Bahar dönemi Haftalık Ders Programı için tıklayınız.

Ders Kayıt İşlemleri ve Takvim ile ilgili bilgilere erişmek için lütfen tıklayınız.

• Randevulu ders seçim işlemleri, Bilgi İşlem Daire Başkanlığının görüşleri doğrultusunda Ders Kayıt Kılavuzunda belirtilen takvime göre yürütülür. Ders kayıtları, 03-07 Şubat 2019  tarihleri arasında USIS sistemi üzerinden randevulu olarak yapılacaktır. Bu tarihler arasında almak istediğiniz derslere mutlaka  kaydolmalısınız. Ders kayıtları, aşağıda belirtilen tüm randevu günlerinde saat 08:00 itibariyle başlayacaktır.

Katkı Payı -  Öğrenim Ücreti Ödeme

06 Şubat 2019

1.sınıf öğrencileri

07 Şubat 2019

Bağımsız Ders Kaydı (Bu tarihte tüm grup kriterleri kaldırılacak (I. Öğretim öğrencilerinin II. Öğretimden ders alması hariç)  ve tüm öğrenciler ders seçimi yapabileceklerdir.

• Ders kaydı yapacak birinci sınıf öğrencilerimizin öncelikli olarak bölümlerinin ders planındaki ilgili yarıyıldaki derslerin tamamına yazılmaları önerilmektedir. Diğer öğrencilerimizin ise öncelikli olarak varsa bulundukları yarıyıldan daha alt yarıyıllardaki derslere, sonra bulundukları yarıyıllardaki derslere ve daha sonra isterlerse kredi sınırı aşılmamak üzere üst yarıyıllardaki derslere yazılmaları önerilmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir dönem dileriz.

Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü Başkanlığı