1. Uluslararası Konservasyon ve Restorasyon Öğrencileri SempozyumuTüm Duyurular
ŞUB

1. Uluslararası Konservasyon ve Restorasyon Öğrencileri Sempozyumu

Sempozyum Afişi

İstanbul Üniversitesi Taşınabilir Kültiir Varlıklarını Koruma ve Onarımı Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenecek 1. Uluslararası Konservasyon ve Restorasyon Ögrencileri Sempozyumu, 9-10 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi- Büyük Salon'da gerçekleştirilecektir. Ulusal ve uluslararası nitelikte bir toplantı olarak düzenlenen, lisans ve lisansüstü seviyede eğitim veren üniversitelerin restorasyon ve konservasyon bölümlerinde öğrenim görmekte olan öğrencilerin katılım sağlayabileceği bu sempozyum ile restorasyon ve konservasyon alanında eğitim gören öğrencilerin tecrübelerini paylaşarak fikir alışverişinde bulunabilecekleri ve yeni iş birliklerinin ortaya çıkabileceği uygun bir platform oluşması hedeflemektedir. Bu kapsamda sunulacak bildiri süreleri 20 dakika olarak belirlenmiş olup, bildiri ile katılım sağlayacak öğrencilerin konu başlıkları ile birlikte 300 kelimeyi geçmeyen özetlerini en geç 15 Şubat 2019 tarihine kadar korek1453@gmail.com adresine iletmeleri gerekmektedir.